Posted on

Jsem tak nadšená, že ani nevím, jak začít 😂 Když jsem objevila Utukutu, bylo mi hned jasné, že tam dřív nebo později nechám spoustu peněz 😁 Taky mě napadlo, že si můžeme o něco z jejich nabídky napsat ježíškovi. Vybrali jsme si primárně učící věž Kidhelper, a kdyby se ježíškovi zdála moc cenově náročná, měli jsme v zásobě ještě houpací prkno nebo houpačku Spectra (nevíme, kterou houpací pomůcku bychom radši 🤔).

Jenže dělat plány na dárky pro dítě takhle brzo před Vánocemi se nevyplácí 😅 Šíma se začal krátce poté zajímat o to, co vlastně tak dlouho dělám u linky nebo u stolu, a najednou nebyl schopný vydržet ani minutu, než si umyju ruce od těsta. Párkrát jsem si vzala práci ke konferenčnímu stolku, když to bylo možné – třeba škrábání a krájení kořenové zeleniny. S tím mi chtěl Šíma hned pomáhat, podával mi jednu mrkev za druhou a byl z toho nadšený! Do té doby nám občas podával čisté příbory z myčky nebo prádlo z pračky. Příprava jídla pro něj ale byla novým levelem. Navíc si mohl vzít i chutnou odměnu. Nicméně tohle nejde udělat se vším. Sporák už si o metr níž nedám 😅 A tak jsme se po pár dnech shodli, že už je čas na vánoční dárek v půlce října.

Během několika málo dní byl doma. A tak jsme šli stavět. I s naším malým pomocníkem. Mimochodem, čti popisky u fotek!⬇

Poznámky na konec – To video prostě funguje jen občas; A už jsem Šímovi ušila vlastní zástěru! Koukni na článek Šímova zástěra.